Üdvözöljük a Leonberger Betéti Társaság honlapján!


A Leonberger BT családi vállalkozásként 1995-ben alakult. Fő tevékenység az autójavítás volt, de mellette állattenyésztéssel, ezen belül pedig a társaság nevéből adódóan a leonberger kutyafajta tenyésztésével is foglalkoztunk. Az autójavítás egy speciális területén kezdtünk el dolgozni, repedt, törött, sérült, elhasználódott, felújításra szoruló hengerfejeket javítottunk. Ezen tevékenység az évek során elismertséget hozott számunkra és a megye jegyzett felújítójai között tartanak számon minket. Több ezer utcai gépjármű és jó néhány rally illetve rallycross versenyautó viseli kezünk munkáját.

2004. januártól bővült cégünk szolgáltatása benzin és dízel gépjárművek környezetvédelmi felülvizsgálatával és környezetvédelmi igazoló lap kiadásával. Ezen tevékenységet vállalkozó édesapánktól vettük át, melyet 1992. májusától végeztünk közösen az Ő vállalkozásában. A meglévő elégedett ügyfélkört sikerült cégünknek átvenni, megtartani és bővíteni.

2010. májustól bővült a tevékenység tradicionális thai masszázzsal. A 2010. januártól összevonásra került műszaki vizsga és környezetvédelmi felülvizsgálat miatt a bővítés mellett döntöttünk. Beszerzésre kerültek a műszaki vizsgáztatáshoz szükséges eszközök, berendezések és 2011. augusztustól a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kijelölt műszaki vizsgaállomásként működünk.
Cégünk több alkatrész nagykereskedelmi céggel áll kapcsolatban, ill. online rendelési rendszer és kiszállítás révén biztosítja a megfelelő színvonalú alkatrészellátást.

Tekintse meg Thai masszázs és Leonberger tenyészetünk honlapját is!

Kezdőlap | Műszaki vizsga | Hengerfej felújítás | Autószervíz | Letöltések | Kapcsolat